Wij zijn actief als verzekeringsmakelaar en bankagent 
voor zowel particulieren, zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen.

Als makelaar hebben wij een bereik over 80% van de 
verzekeringsmaatschappijen die er zijn in de markt.
Dit vormt een ideale basis om voor u de beste polis uit te zoeken 
conform hetgeen u belangrijk vindt.

Particulieren

Ondernemingen


Wij helpen ondernemers hun bedrijfsrisico’s te beperken en ondersteunen hun personeelsbeleid. Ons advies beperkt zich niet enkel tot de basis schadeverzekeringen zoals brandverzekering en autoverzekering. De focus ligt op de totaalbenadering zodat geen enkel verzekeringsaspect over het hoofd kan gezien worden en er een degelijke begeleiding kan zijn via ons kantoor.


Met personeelsbeleid bedoelen wij alles rond ziekte, ongevallen, overlijden en
employee benefits. Meer bepaald zijn wij gespecialiseerd in groeps-, hospitalisatie- en arbeidsongevallenverzekeringen. Alle verzekeringen worden periodiek herzien zodat alle aspecten up to date blijven.

Daarnaast geven wij ook advies rond pensioenopbouw. Alle fiscale aspecten rond pensioenopbouw voor particulieren als zelfstandigen worden bekeken.
Samen met de klant maken we een toekomstplanning op en geven we op regelmatige basis advies.

We werken samen met een breed gamma van verzekeringsmaatschappijen;
Baloise, PNP, AXA, Vivium, AG insurance, Optimco, Amma, DKV, Dela, Euromex, DAS, Europ Assistance, Cardif, Santévet, NN insurance

Naast niet-levensverzekeringen bieden wij ook een ruim gamma aan levensverzekeringen aan. Daarvoor maken wij eerst een screening van uw beleggersprofiel en geven wij advies over welke beleggingsvormen het best bij u aansluiten. Successieplanning behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Wij gaan volop voor een persoonlijke aanpak en uitgebreide service.
Ons kantoor is een middelgroot verzekeringskantoor waardoor wij zeer dicht bij de klant staan. We vormen een stabiel team waardoor de klanten zowel de zaakvoerder als de medewerkers meestal persoonlijk kennen, wat de samenwerking een stuk aangenamer laat verlopen en de wensen van de klant goed worden aangevoeld.

Op vlak van digitalisatie is er sterk ingezet de laatste jaren waardoor alle dossiers digitaal inkijkbaar zijn via onze interne software. Via een inlogcode heeft u toegang tot uw verzekeringsdossier. Bij expertises komen wij steeds ter plaatse om een goede schaderegeling te bekomen.

Gemoedsrust verzekeren is ons streefdoel én onze passie, elke dag opnieuw.